M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

duminică, 20 ianuarie 2008

Flash mob in Constanta








Un grup mare de oameni care se aduna intr-o locatie pre-stabilita pentru a face o actiune scurta dupa care se disperseaza rapid. Dacă sunt intrebări, participantii răspund că au ieşit la o plimbare, admiră priveliştea sau sunt aici după cumpărături fără să-şi dezvăluiască participarea la o "aglomeraţie spontana" (aşa se traduce denumirea fenomenului).

Cam asta este definitia unui flash mob - treaba care s-a desfasurat azi si in Constanta. Din nefericire, participantii, in marea lor majoritate foarte tineri, nu au citit regulile pana la capat. Aflati in numar foarte mare in fata magazinului Tomis cu jumatate de ora inainte de a incepe actiunea, participantii au stricat astfel elementul "spontan". Intrebati ce sa intampla, toti au dat explicatii mai mult sau mai putin inteligibile ale flash mobului. Deci iaca dispare si partea cu nimeni nu stie ce se intampla.


In ciuda faptului ca nu stiau regulile, constantenii s-au distrat, au urmarit un tip prin magazin intr-un relativ sir indian, au facut poze, au filmat, unii de pe la televiziuni au suparat conducerea magazinului Tomis (ceea ce e intotdeauna amuzant :P ), altii care lucrau sau erau pe acolo din intamplare s-au mirat si s-au amuzat ca in sfarsit se intampla ceva neobisnuiti. Ideea mea initiala a fost sa fotografiez mirarea oamenilor...nu am reusit din doua motive mai mult sau mai putin bune...totul s-a intamplat mult prea repede (ceea ce e bine pentru flashmob,prost pentru fotograf) si lumea in general s-a ferit de camera (iate-ne constienti de noi insine fie si in mirare si surpriza).


Cu toate astea, fiind primul eveniment de acest gen din Constanta, totul pare sa se fi desfasurat satisfacator. Astept cu nerabdare urmatorul flashmob cu mai mult respect pentru reguli ceea ce va duce la si mai mult amuzament si hilaritate.


Cateva filmulete, inclusiv reportajul antena 1 aici.

1 Comentário:

Razvan Dragu spunea...

Iti promit ca data viitoare, vom invatza oamenii sa citeasca, poate chiar carti. Multumim ca ai fost acolo.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO