M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

joi, 17 ianuarie 2008

Despre status-uri si popularitate...

M-am si ne-am invatat sa judecam lumea dupa diferite lucruri...educatie, limbaj, aspect fizic, etc...dar iata ca in mirobolanta era a internetului gasim din ce in ce mai multe lucruri de judecat.
Ca de exemplu...m-am trezit de curand cu diferite persoane in lista de mess care nu s-ar afla acolo in mod normal. Dar, cum mess-ul asta a devenit si un mod de comunicare profesionala (ajuta cica la bondingul ala pentru care companiile mai mari organizeaza excursii and stuff) iaca si la mine in lista persoane practic necunoscute. Curios...exact acelasi lucru l-am patit acum ceva timp si cu numerele de telefon...hmm...

In fine..vroiam sa vorbesc despre statusuri. Un status smecher sau dubios sau agresiv sau pornografic iti garanteaza popularitate eterna in sufrageria colorata a messengerului. Daca alegi unul dintre statusurile predefinite (Busy, Not at my desk si celelalte) lumea crede ca mama sau tata sunt la calculator si te lasa in pace, pentru ca...numai ei pot fi atat de plicitisitor incat sa nu puna un status "original". Daca scrii DND, BRB, Ocupat sau Nu deranjati...cu siguranta toti iti vor adresa un inocent "ce faci". Preferatele mele sunt acelea cu: "Nu sunt decat pentru x, y sau z, restul DND." Ce inventie geniala messul asta...poti dintr-o propozitie sa te faci disponibil pentru un numar limitat de persoane si in acelasi timp sa ii faci pe ceilalti sa se simta nedoriti...te face sa te simti o persoana cu adevarat importanta...macar virtual! Mai sunt intrebarile "Cine stie ce tema avem la mate?", santajul emotional: "Cine ma iubeste sa dea buzz!" (By the way....urasc BUZZurile astea!!!!), reclamele: "Vand Nokia nustiudecare.", linkuri catre diferite pagini de hi5...(bleah), statusuri din alea cu multe "k" si cuvinte formate numai din consoane pe care nimeni nu le intelege dar toti le considera "kul", versuri si citate diferite cu cat mai epatante si mai lucitoare cu atat mai bine si or mai fi...cred ca trebuie redefinite categoriile ca eu m-am pierdut...Cu putina atentie, poti ghici intreaga viata a respectivului, incepand cu "Ma spal pe dinti" pana la "La spital cu nevasta...facem un bebe".

BTW (adica by the way) stiati ca s-au inventat site-uri care ofera celor mai putin inspirati asemenea status-uri? (http://www.awaymessages.com/)

Seja o primeiro a comentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO