Soufle de cartofi
Se intampla din cand in cand sa mai fac mancare si de placere...rar, dar se intampla. Iaca ce a iesit din niste cartofi si un pic de cascaval...si un super-califragilistic vas de yena pe care l-am achizitionat de curand in incercarea disperata de a evita prajitul in tigaie...caci m-am saturat de ulei scuipacios.
Reteta am luat-o de aici! (doar nu credeati ca am scornit-o....)
6 Comentários:
Ciao! Ti-a iesit tare bine sufleul! Daca vrei sa ai mai mult cascaval deasupra, atunci il poti razali. Te pup!
Ce bine ti-a iesit. Si ce pofta mi-ai facut...
eu n-am mai gatit de o vesnicie.. dar am gatit cartofi frantuzesti.. duminica asta. ioi. m-am speriat cand am soufle-ul tau!... ;;), ca si eu mi i-am pozat pe ai mei :))
Pai in cazul asta va astept pe amandoua la un soufle :D
...la sibiu? in aer liber? :D:D:D sau in turnul bisericii evanghelice ;)) muahahahahahaha
He he, as fi zis mai degraba la mine ca sa fugim dupa aia in vama....ca-n sibiu nu ma car cu vasul de yena :))
Trimiteți un comentariu