M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

duminică, 11 ianuarie 2009

Sa fii copil in 2009

As vrea sa va atrag atentia asupra unei chestiuni care m-a lovit pe mine craciunul acesta...Ce frumos e sa fii copil in 2009! In plina era a obsesiei pentru cumparaturi, iarna asta, de sarbatori, m-am pierdut fericita printre rafturi si rafturi de jucari, papusi de plus incredibil de frumoase si pufoase, papagali care vorbesc, caini si caluti care se misca daca ii mangai, elicoptere si avioane cu telecomanda, puzzle-uri in modele diverse si nesfarsite, cuburi si lego-uri de toate formele si, nu in ultimul rand CARTI! Multe carti pentru copii mici, maricei, si mai maricei si mari de-a binelea, carti frumoase, colorate, cu puzzle-uri incorporate si figurine din carton care rasar din carte atunci cand o deschizi, povesti fermecate in culori atragatoare si personaje dragalase care impodobesc coperti curcubeice. Carti frumoase de-a binelea, scoase pe hartie buna si lucioasa, cu ilustratii dragalase si preturi de-a dreptul acceptabile in comparatie cu restul preturilor la carti. Ce minunatie si ce deliciu trebuie sa fie sa fii copil in 2009! Zau daca le gasesc vreo scuza parintiilor care nu cumpara copiilor carti!




Rafturile sunt pline si chiar si eu, fara copii si fara planul de a-i produce prea curand si tot le-as fi cumparat pe toate, toate, le-as fi dedicat un raft intreg in biblioteca mea si le-as fi rasfoit si citit cu drag iar si iar. M-am limitat la una insa, pentru ca atat s-a putut...dar ce bucurie si ce diferenta fata de cartile copilariei mele, care pareau triste de ingalbenite ce erau. Nu ca nu le-as fi iubit oricum...imi amintesc si acum de incredibila emotie cu care am citit Craiasa Zapezilor si de nazdravaniile prin care treceam cu Tom Sawyer, de marul Afroditei si focul lui Prometeu si cate si mai cate.



P.S. Nu prea gasesc pe net poze cu cartile minunate pentru copii pe care le-am vazut prin librarii dar am sa merg la pozat sa vi le arat si voua!

2 Comentários:

Anonim spunea...

sau nu :)
pe cati copii crezi ca ii mai intereseaza cartile? sau pe cati parinti sa le mai cumpere? eu am ramas uimita anu' asta ca pe unii i-au interesat puzzle-urile.

Diana B. spunea...

Pai saracii copii, ar fi ei interesati daca i-ar invata cineva! Dar daca ii uita parintii in fata televizorului ca sa scape de ei...
Parintii sunt de vina!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO