M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

joi, 28 august 2008

Mansfield Park and the end of summer

Ca intotdeauna, m-am afundat intr-o carte si acolo am ramas. Am uitat complet si de blog si de tot...Busy week asadar, dar, maine e vineri, treaba e terminata, cartea asemenea, sper ca maine voi reusi sa cobor un pic pe plaja sa ma vada soarele pana nu vine toamna, mai sper sa fac un pic de ordine in casa si sa (ma) spal cat pentru o saptamana caci intram in clasica revizie de toamna.
Seara fiind astfel incheiata cu succes singura problema ramane....ce citesc maine pe plaja? Astept sugestii desigur....desi nu prea am de la cine. :) Vizitatorii mei sunt putini si discreti, but it's ok...I love it like that!

Asadar, ca sa revin, am citit Mansfield Park...delicioasa, desigur, ca orice carte de Jane Austen. M-a inspirat, desigur, ca orice carte de Jane Austen si m-a captivat, desigur, deabea la sfarsit, ca orice carte de Jane Austen :).

Am putea sa luam una bucata familie bogata si una bucata verisoara saraca, sa le aruncam la un loc printre pagini si sa gatim o poveste numai buna pentru orice inimioara romantica. Un fel de Cenusareasa daca vreti, care se transforma in printesa cea frumoasa, cucereste toata familia, o invinge pe matusa cea uracioasa si rea si se casatoreste cu...(nu cu printul ca nu e nici un print pe-aici) vedeti voi cu cine, dupa ce cititi cartea. Toate astea se intampla, evident, dupa lupte seculare cu o multime de prejudecati ale epocii.
Mai in gluma mai in serios, romanul este unul in stilul clasic Jane Austen, cu un pic de melodrama pe ici, un pic de ironie pe colo, o gramada de personaje si destul de putine surprize dar totul atat de incantator prin simplitate.

P.S. Faza cu the end of summer ramane pe alt blog...ca am intepenit de cand stau pe scaun. :*

1 Comentário:

giny spunea...

da, sunt intr-adevar geniale romanele lu' jane austen.. totusi, preferatul meu (roman) ramane "prea-titratul" 'pride and prejudice'

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO