M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

joi, 14 octombrie 2010

The Lost Symbol - Dan Brown

Titlu original: The Lost Symbol
Autor: Dan Brown
Lungime: 133 capitole

Citibilitate: da
Recomand: nu


 Am dat peste aceasta carte cautand niste audiobooks pe care sa le ascult in drum spre si dinspre munca. Este aproximativ o ora pe care o pierd in fiecare zi pentru ca, avand rau de masina, nu pot citi in troleu. Astfel, cu ajutorul acestei optiuni de a asculta carti, ma pot bucura de lecturi chiar si in mijlocul celei mai uracioase aglomeratii.

Cred ca daca nu ar fi fost singura optiune disponibila la momentul respectiv nu as fi citit/asculatat in veci cartea aceasta. Acum ca am terminat-o, impresiile nu-mi sunt cu mult diferite de instinctele dinainte de lectura. M-a plictisit teribil cu toata teoria si palavrageala inutila. Este suprasaturata de povesti, teorii, informatii inutile, plictisitoare si insirate fara rost. Nu te poti bucura de relaxarea care ti-ar oferi-o altfel un roman politist, pentru ca e presarata de conspiratii si idei care mai de care mai fantasmagorice. 
Daca vi s-a parut exagerat Codul lui DaVinci, you should see this one! Paranoia dusa la extrem. Nu stiu why I keep torturing myself cu asemenea mizerii.

Seja o primeiro a comentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO