M-am mutat in casa noua!

Veti fi redirectionat automat in 4 secunde. Daca nu functioneaza redirectionarea, va rog vizitati
http://tarameainventata.net/lecturi
Multumesc!

duminică, 21 noiembrie 2010

Three Cups of Tea - Greg Mortenson

Titlu original: Three Cups of Tea
Autor: Greg Mortenson

Lungime: 349 pagini
Citibilitate: da
Recomand: nu, sunt lucruri mai bune de citit...

De ce am ales-o:  am crezut ca este despre cu totul altceva


Nu am foarte multe de spus despre aceasta carte. Nu stiu cum de m-am apucat de ea fara sa citesc recenzii sau pareri. Adevarul este ca daca nu era singurul audiobook disponibil in perioada asta nu cred ca o terminam.
Povestea in sine este chiar deosebita... un tip fara cine stie ce perspective dar cu o pasiune pentru catarat pe munti, se rataceste la intoarcerea dintr-o expeditie pe K2 si ajunge intr-un sat izolat unde se indragosteste de oamenii, cultura si viata Pakistanului musulman. Le promite o scoala si de aici incolo viata lui incepe sa se schimbe.
Din pacate insa, stilul de a spune aceasta poveste (altfel destul de impresionanta) m-a dezamagit - este scrisa la persoana a 3a desi personajul principal este acelasi cu autorul astfel incat atmosfera e in permanenta ciudata. Mi-a displacut si faptul ca autorul se ridica in slavi singur...stiti voi cu lauda de sine cum e. 
Ritmul naratiunii este lenes, nimic nu te face sa iti doresti sa mergi mai departe. As vrea sa fii avut rabdare cu informatiile politice si istorice dar nu am avut...m-am plictisit si imi cam pare rau ca am pierdut timpul cu ea.

Seja o primeiro a comentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Human Calendar

Cititori

Read in 2008

Tara mea inventata © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO